Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Türk Kızılay ekipleri, Muğla'da etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığı bölgelerdeki vatandaşlara kumanya dağıttı.

        Türk Kızılay Menteşe Şubesi ve genç gönüllülerden oluşan ekip, kardan etkilenen Muğla-Denizli kara yolu, Menteşe Yılanlı bölgesi ve Yatağan-Kavaklıdere kara yolunda araçlarıyla yolda mahsur kalanlara ulaşarak kumanya ve içecek verdi.

        Türk Kızılay Menteşe Şube Başkanı Kenan Gürbüz, AA muhabirine, yoğun kara rağmen yardım faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi.

        Gürbüz, UMKE ve jandarma ekiplerinin de desteğiyle kapanan Muğla-Denizli kara yolunda kalan vatandaşlara 200 kumanya ve su ulaştırdıklarını diğer bölgelerde de ekiplerin çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa