Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön, Muğla Valisi Orhan Tavlı'yı ziyaret etti.

        Ziyarette Akyön'e Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Baş Raportörü Baki İlgün, Muğla Gençlik ve Spor Müdürü Kazım Açıkbaş ile Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla Temsilcisi İlker Cömert de yer aldı.

        Akyön, bu sene 58'incisi gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu hakkında Vali Tavlı'ya bilgi verdi.

        Geçtiğimiz yıl Bodrum'dan start alan tura destekleri nedeniyle Tavlı'ya teşekkür plaketi veren Akyön, bu sene 8 etaplık turun 4 etabının Muğla'dan geçeceğini söyledi.

        Muğla'nın tarihi ve kültürel yapısı ile turda önemli bir yere sahip olduğunu belirten Akyön, "Bu yıl da tedbirlerin alınacağına inanıyoruz. Zaten Muğla halkı da tura ilgi gösteren, bisikleti seven bir vizyona sahip. Cumhurbaşkanlığımızın ismini taşıyan bu yarışın 58'incisinin güzel görüntülerle gerçekleşmesini diliyoruz." dedi.

        Türkiye Bisiklet Federasyon'nun Muğla'ya gösterdiği ilgi ve verdiği destekler nedeni ile memnuniyetini dile getiren Vali Tavlı da geçen yıl canlı yayınlarla dünya genelinde milyonlarca insanın evine giren organizasyonun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayesinde gerçekleştiğini hatırlattı.

        Turun, Muğla ve ilçelerinin tanıtılması açısından da önemli olduğuna dikkati çeken Tavlı, "Bu sene bir etabın Babadağ'da son bulması, Fethiye, Marmaris, Bodrum gibi dünyanın göz bebeği destinasyonlarımızdan geçecek olması bizler için çok kıymetli." diye konuştu.

        Vali Tavlı, turun, sorunsuz bir şekilde tamamlanması için de kent genelinde gerekli tüm tedbirlerin alınacağını dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa