Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerinin, geçen sene yangın, trafik kazası, kurtarma, sel ve su baskın gibi 4 bin 476 olaya müdahale ettiği bildirildi.

        Büyükşehir Belediyesi, il genelinde 25 istasyon 1 AKOM hizmet binası, 163 itfaiye aracı ile çalışmalarını sürdürüyor.

        Ekipler, 2022 yılında 356 ev, 127 iş yeri, 225 araç, 69 odun, kömür, depo, 120 orman, fidanlık, bin 930 ot, çöp, anız, 17 gemi, tekne, 185 diğer yangınların yanı sıra 529 trafik kazası, 513 hayvan kurtarma, 322 su baskını olayı olmak üzere toplam 4 bin 476 olaya müdahale etti.

        Doğal güzellikleri ve yüzde 68 orman varlığı ön plana çıkan Muğla'nın son yıllarda orman yangınları için büyük mücadele verdiğini belirten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, yangınlarda büyük bir özveri ile çalışan itfaiye personeline teşekkür etti.

        Gürün, son yıllarda Muğla'da farklı sebeplerden kaynaklanan orman yangınları ile mücadele ettiklerini belirterek, "Büyük yangınları orman, itfaiye ekipleri ve ülkenin farklı şehirlerinden desteğe gelen ekiplerle mücadele ederek söndürdüklerini belirten Gürün, "Birlikte aile birlikte Türkiye olduk." dedi.

        Gürün, vatandaşların huzuru, can ve mal güvenliği için itfaiye ekiplerinin günün 24 saati hizmet vermeye devam ettiğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa