Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Bodrum Belediyesi Çağrı Merkezi'nin geçtiğimiz yıl 179 bin 943 çağrıyı cevaplandırıp sonuçlandırdığı bildirildi.

        Bodrum Belediyesi'nden yapılan açıklamada, vatandaşlardan gelen şikayetlerin çözülmesi, istek ve önerilerin alınması amacıyla kurulan Çağrı Merkezi'nde 7 gün 24 saat 21 personelle hizmet veriliyor.

        Belediyenin 444 00 48 ve 153 çağrı numaraları, 2022 yılı ocaktan aralık sonuna kadar 5 bin 543 saat 30 dakika hizmet verdi. Toplam 47 bin 419 talep, şikayet, öneri alınarak ilgili kurum kuruluş ve müdürlüklere iletildi.

        Bodrum Belediyesi sorumluluğunda olmayan konularda da talepler kayıt altına alınarak Muğla Büyükşehir Belediyesi, DSİ, AYDEM, Türk Telekom, Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğü gibi diğer ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına da yönlendirildi.

        Telefon aramaları dışında, Bodrum Belediyesi'nin Mail, WhatsApp, Çözüm Masası ve Sosyal Medya iletişim kanallarıyla gelen şikayet ve talepler de çağrı merkezi tarafından kayıt altına alındı.

        Belediyenin WhatsApp İhbar Hattı kanalıyla 12 bin 295 talep, istek ve öneri iletilirken çağrı merkezi personelleri 8 bin 576 e-postayı ilgili kurumlara yönlendirdi. Sosyal medya ve dış kurumlar aracılığıyla ulaşan 9 bin 65 talep ve şikayet çözüme kavuşturulmak üzere ilgili müdürlüklere iletildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa