Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'ndeki gönüllü gençler, hasat projesinde bir araya geldi.

        Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kötekli Gençlik Merkezi Genç Ofis ve Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'ndeki gönüllü gençler Ortaca ilçesinde hasat ve hasat sonrası kayıpların engellenmesi, tarlada kalan meyvelerin sahiplerine ulaştırılması için çalışma yürüttü.

        Birlikte israfı önlemek, çiftçiye destek olmak ve farkındalık oluşturmak için bir araya gelen gönüllü gençler, 55 kişinin katılımıyla Sarıgerme Mahallesi'ndeki bir narenciye bahçesinde hasat yaptı.

        Hasatta bahçedeki mandalina ve limonları el birliğiyle toplayarak üreticilere katkı sağlayan gençler, çiftçilerle tarlada bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı.

        Gönüllü genlerin hasada katılımından memnun kalan çiftçiler de bir aile ortamının oluşmasından memnun kalarak Gençlik ve Spor Bakanlığına proje için teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa