Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde gündüz saatlerinde girdikleri evlerden hırsızlık yaptıkları belirlenerek gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.

        İçmeler Mahallesi Asparan 5 Sokak, Armutalan Mahallesi 241 Sokak Çamlıca Konakları ve Kemeraltı Mahallesi 125 Sokak'taki bir depoda hırsızlık ihbarı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

        Evlerdeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, gündüz saatlerinde evlerin balkonlarındaki panjurları kırarak içeriye girdikleri belirlenen Barış K, Kani Y. (22) ile Harun D'yi (23) ilçe merkezinde yakaladı.

        Evlerden çalınan yaklaşık 400 bin lira değerindeki ziynet eşyası ve elektronik ürün sahiplerine teslim edildi.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

        Öte yandan, zanlıların evlerdeki hırsızlık anları, salon ve yatak odasında ziynet eşyalarını arayıp bulmaları da güvenlik kamerasına yansıdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa