Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Marmaris ile Fethiye ilçelerinde 17'ncisi düzenlenen Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'nın Göcek etabı tamamlandı.

        Muğla Valiliği himayesi, Rixos Premium ev sahipliğinde Fethiye'nin Göcek Mahallesi'nde düzenlenen Rixos Premium 5 Kilometre Açık Su Yüzme Şampiyonası'nda 14-80 yaş aralığındaki 119 sporcu mücadele etti.

        Zeytin adası etrafındaki oluşturulan parkurda 5 kilometre boyunca sporcular dereceye girebilmek için kulaç attı. Yüzücülerin güvenliğini Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi Kurbağa Adamlar sağladı.

        Yarışmada genel klasman kadınlarda Özlem Ör birinci, Bengisu Avcı ikinci, Özen Sanem Dilek ise üçüncü oldu.

        Erkeklerde ise Bekir Emrah Gemicioğlu birinciliği, Sadi Hakan Kaplancalı ikinciliği, Iuri Cipac da üçüncülüğü kazandı.

        Şampiyonada dereceye giren yüzücüler ödüllerini, Göcek Rixos Premium'da Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve Rixos Premium Genel Müdürü Semih Elbaba'dan aldı.

        Aquamasters Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demirel, AA muhabirine, 3 gün süren şampiyonanın sona ermesiyle Bodrum, Marmaris ve Göcek'te düzenledikleri turkuaz yüzme serisinin de tamamlandığını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa