Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından organize edilen "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programı kapsamında Muğla'nın Seydikemer ilçesinde etkinlikler gerçekleştirildi.

        AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MYKY) üyesi Fatma Güldemet Sarı, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ü makamında ziyaret etti.

        Daha sonra partisinin ilçe teşkilatını ziyaret eden Sarı, Başkan Otgöz, İlçe Başkanı Salih Gümüş, belediye başkan yardımcıları ile partililerle buluştu.

        Sarı, burada yaptığı konuşmada, partinin her kademesinde bulunan herkesin saha çalışmalarının çok kıymetli olduğunu söyledi.

        2023'e Doğru Şehir Buluşmaları çerçevesinde Muğla'da yoğun bir program gerçekleştirdiklerini ifade eden Sarı, "Bütün ilçelerimizde milletvekillerimiz, MKYK üyelerimiz, bakanlarımızla bütün ilçeleri hep beraber tarayacağız. İlçelerde saha çalışması gerçekleştireceğiz." dedi.

        Belediye Başkanı Yakup Otgöz ile İlçe Başkanı Salih Gümüş'ün konuşmasının ardından, heyet, ilçedeki sivil toplum kuruluşu ile meslek odalarını ziyaret etti.

        Esnafı da dolaşan Sarı ile beraberindekiler sokakta vatandaşlarla sohbet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa