Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'da tarihi Arasta Çarşısı'nı canlandırmak amacıyla Muğla İçin Gelecek Platformu (MİG) tarafından düzenlenen "Arasta Müzik Günleri" rock konseri ile tamamlandı.

        Sanat yönetmenliğini ve etkinlik yaratımını Erkin Aykın'ın üstlendiği organizasyonda, dördüncü ve son ay konsepti rock müzik olarak belirlendi.

        Grup Veto'nun sahne aldığı etkinliğe yerel firmalar da katkı sundu.

        MİG Başkanı Zafer Çeliköz, platform olarak, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyerek Muğla'ya hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.

        Bu yıl kültürel etkinlikleri çeşitlendirdiklerini belirten Çeliköz, “Arasta Müzik Günleri etkinliğimiz rock konseri ile son buluyor. Organizasyonlarımız gelecek dönemde de devam edecek. Bu tür çalışmalarla Muğla Arastası'nı tekrar canlandırmak istiyoruz." dedi.

        Yaz boyunca farklı müzik türlerinden dinletilerin düzenlenmesinin hedeflendiği Arasta'da haziranda klasik müzik, temmuzda blues konseri ve geçen ay da caz dinletisi düzenlenmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa