Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Bodrum Belediyesi personeline yönelik deprem tatbikatı eğitimi düzenlendi.

        Bodrum Belediyesi "Proje Yönetimi Eğitimi" kapsamında Muğla İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekibi Bodrum Belediyesi personellerine deprem tatbikat eğitimi verdi.

        AFAD Muğla İl Müdürlüğü personelleri Eğitim Uzmanı Koray Ece ve Şef Zuhal Yorulmaz tarafından deprem anı uygulaması, afet ve acil durum eğitimi verilerek deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

        Tatbikat öncesi, deprem anında ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgilendirme yapılmasının ardından çalınan sirenle alınan eğitimin uygulamasına geçildi.

        Prosedürleri eksiksiz uygulayan 150 belediye personeli tatbikatı başarılı şekilde tamamladı.

        Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, belediye personelinin kendini geliştirmesi ve belediyenin vatandaşlara sunduğu hizmetlerde çağın teknolojik gelişmelerini kullanabilmesi için birçok eğitim gerçekleştirdiklerini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa