Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kentte toplu açılış törenine katılacağını bildirdi.

        Mete, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın 10 Eylül'de Muğla'da toplu açılış törenine katılacağını, halka hitap edeceğini belirtti.

        Vatandaşları Menteşe Atatürk Bulvarı'nda düzenlenecek törene davet eden Mete, "Uzun süredir hasretle beklediğimiz, milletin adamı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'mızda siz kıymetli hemşerilerimizle kucaklaşmaya geliyor. Menteşe'de gerçekleşecek toplu açılış törenine sizleri de davet ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa