Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde kayıp ihbarı yapılan 26 yaşındaki hukuk fakültesi öğrencisi Vedat Altun için son görüldüğü bölgede arama çalışması başlatıldı.

        Erzurum Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Altun'un son görüldüğü Torba Kavşağı ve civarındaki ormanlık alanda İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş, trafik, istihbarat ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince karadan ve dron ile arama çalışması yapılıyor.

        Ankara'dan gelen Jandarma Arama Kurtarma ekibinin de katıldığı çalışmalara AFAD, UMKE ve Muğla 911 Arama Kurtarma ekibi de destek veriyor. Çalışmalarda polis helikopteri de yer alıyor.

        Ekipler, geniş bir bölgede arama yapıyor.

        Bodrum ilçesinde bipolar bozukluğu olan hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi Vedat Altun'dan 6 Temmuz'dan bu yana haber alamayan ailesi, kayıp başvurusunda bulunmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa