Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Fethiye İlçe Kaymakamı Muzaffer Şahiner, "Su altı güzellikleri keşfedilmeyi bekliyor. Dalyan Koyu başta olmak üzere dalış noktalarıyla ilgili özel tedbirler alıyoruz. Dalış turizminde Fethiye'yi önemli bir noktaya taşımayı hedefliyoruz." dedi.

        Dalyan Koyu'na giden Kaymakam Şahiner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman, Orman İşletme Müdürü Gürhan Zorlu aldıkları eğitimin adından dalış gerçekleştirdi. Su altında bir süre kalan protokol üyeleri, balıkları da besledi.

        Şahiner, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Fethiye'nin coğrafi ve tarihi anlamda turizme en elverişli noktalar arasında yer aldığını belirtti.

        Tatilini bölgede geçirenlerin yamaç paraşütü, deniz, kum güneşin yanı sıra dalış yapmalarını da arzu ettiklerini vurgulayan Şahiner, "Su altı güzellikleri keşfedilmeyi bekliyor. Dalyan Koyu başta olmak üzere dalış noktalarıyla ilgili özel tedbirler alıyoruz. Dalış noktalarındaki balık çeşitliliğini korumak için mücadele ediyoruz. Dalış noktalarına çapa atılmasını yasakladık. Bunun yerine yerleştirilen tonozlara bağlama yapılacak. Bunları yerinde görmek ve dalış turizmine ilgi çekmek için bazı protokol üyeleriyle dalış yaptık. Dalış turizminde Fethiye'yi önemli bir noktaya taşımayı hedefliyoruz." diye konuştu.

        Ekim sonuna kadar Fethiye'de birçok turistik faaliyetin gerçekleştirilebildiğini anlatan Şahiner, ilçenin her mevsimde farklı güzelliklerinin bulunduğunu bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa