Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fırat AKAY/ BODRUM (Muğla), (DHA)MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, jandarma ekiplerince dron destekli hafriyat kamyonu uygulaması yapıldı. Son 3 aydaki denetimlerde, 300'den fazla kamyona yönelik 1 milyon lira cezai işlem uygulandı.

        İnşaat faaliyetlerinin hızla sürdüğü Bodrum'da, hafriyat kamyonları ve beton mikserlerinin sayısında son 2 yılda artış gözlendi. İnşaat yasağının 15 Ekim'de sona ermesiyle yarımada genelinde hem hafriyat kamyonlarına hem de beton mikserlerine yönelik denetimler sıklaştırıldı. Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ve asayiş ekipleri, Gölköy Mahallesi'nde dron destekli uygulama yaptı. Hafriyat kamyonlarında tonaj, branda gibi ihlaller olup olmadığı kontrol edildi. Eksik evrak olup olmadığı da incelenirken, cezai işlem uygulandı. Ekipler, 15 Ekim'den bu yana denetimlerde, 300'den fazla kamyona yönelik yaklaşık 1 milyon lira cezai işlem yaptı. Mayıs ayında sona ermesi planlanan inşaat yasağı öncesine ekiplerin Gölköy, Türkbükü, Torba, Turgutreis, Gündoğan gibi noktalarda sıklıkla denetimler gerçekleştireceği belirtildi. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Muğla / Bodrum Fırat AKAY

        2023-02-01 14:19:39

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa