Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BODRUM, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig'de pazar günü evinde Ankara Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek Süper Lig adaylarından Bodrumspor, transferde yine harekete geçti.

        Ara dönemde golcü Dever Orgill, kanat oyuncuları Gökdeniz Bayrakdar ve Aminu Umar'la sözleşme imzalayan yeşil-beyazlıların, Çaykur Rizesporlu Eren Albayrak için devrede olduğu ileri sürüldü. Teknik direktör İsmet Taşdemir'in deneyimli sol bekin takıma dahil olmasını istediği ve yönetimin de Eren için görüşmelere başladığı vurgulandı. Bu sezon Çaykur Rizespor'da süre alamayan 31 yaşındaki oyuncunun da Bodrumspor'a gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. Bursaspor'da vitrine çıkan Eren, Trabzonspor, Orduspor, 1461 Trabzon, Başakşehir, Konyaspor, Jubilo Iwata, Antalyaspor ve son olarak Rizespor'da görev aldı. DHA-Spor Türkiye-Muğla / Bodrum BODRUM, (DHA)

        2023-01-20 10:37:50

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa