Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cavit AKGÜN/ MUĞLA, (DHA)MUĞLA'nın Gökova Körfezi'nde, avcılığa kapalı alanda dip trol teknesinde, avlanması yasak ve koruma altındaki 3 vatoz ile 1 camgöz cinsi köpek balığı bulundu. Tekne sahibine ise 200 bin lira ceza kesildi.

        Akdeniz Koruma Derneği görevlileri, Gökova Körfezi'nin Akbük açıklarında, avlanmanın yasak olduğu kapalı sahada, deniz ürünleri avcılığı yapıldığını tespit etti. Dernek üyelerinin ihbarıyla bölgeye gelen Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, avcılığa kapalı ve yasak alanda, yasa dışı deniz ürünleri avcılığı yapıldığı tespit edilen dip trolü teknesini aradı. Güvertede, avlanması yasak ve koruma altındaki 3 vatoz ile 1 camgöz cinsi köpek balığı bulundu. Sahil Güvenlik Komutanlığı görevlileri, tekne sahibine 200 bin lira ceza kesti. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol Şube Müdürlüğü ekipleri de yasa dışı avlanılan balıklara el koydu. DHA-Güvenlik Türkiye-Muğla Cavit AKGÜN

        2023-01-18 16:15:57

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa