Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fırat AKAY / BODRUM, (DHA)Spor Toto 1'inci Lig Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Bodrumspor ara transfer dönemini en hareketli geçiren ekiplerden biri oldu. Sezonun ilk yarısını 3'üncü sırada tamamlayıp ikinci devrenin lik haftasında Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 3-1 mağlup eden yeşil-beyazlılarda tam 7 oyuncuyla yollar ayrılırken, şu ana kadar 3 futbolcu da kadroya dahil edildi. Bu sezon tarihinde ilk defa 1'inci Lig'de boy gösteren Ege ekibi, dış transferde golcü Dever Orgill, sağ kanat Gökdeniz Bayrakdar ve sol kanat Aminu Umar'ı renklerine dahil etti. Gökdeniz ve Umar, geçen hafta Malatya deplasmanında şans buldu. 

        Gökdeniz 46'ncı dakikada Imeri'nin yerine oyuna dahil olup ilk maçında golle tanışmanın mutluluğunu yaşadı. Umar da 90'da Erdem'in yerine oyuna dahil olurken, Orgill yedek oturdu. Bodrumspor, kaleci Ali Türkan, Bahadır Erol, Dejan Drazic, Adis Jahovic, Harun Alpsoy, Süleyman Güneş ve Musa Caner ile vedalaştı. Bu hafta iç sahada Ankara Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek Bodrumspor'un teknik direktörü İsmet Taşdemir, iyi bir ekibe sahip olduklarını belirterek, "Takımımdan memnunum. Oyuncularımın hepsi canla başla çalışıyor. İyi bir seri yakaladık, devamını getirmek istiyoruz" dedi. DHA-Spor Türkiye-Muğla / Bodrum FIRAT AKAY

        2023-01-18 10:30:39

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa