Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BODRUM, (DHA)SPOR Toto 1'inci Lig'de Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Bodrumspor, ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda sonuncu Yeni Malatyaspor'u 3-1 yenerek hata yapmadı. Bu sonuçla son 5 maçında 4'üncü galibiyetini elde eden yeşil-beyazlılar 35 puana yükselip averajla 3'üncü sıradaki yerini korumayı başardı. Teknik direktör İsmet Taşdemir, zorlu bir virajı kazasız döndükleri için çok mutlu olduklarını dile getirdi. 

        Yeni Malatyaspor'un da yeni bir sayfa açmak için büyük mücadele verdiğini belirten Taşdemir, "İlk yarı golü bulduk, bundan sonraki süreçte oynanan oyundan hiç memnun değilim, inanılmaz pas hataları yaptık. Topun bizde biraz daha kalması maçı çok erken kapatabilmemizi sağlayabilirdi, maalesef onu yapamadık. Golü bulduktan sonra devre bitene kadar oynanan oyundan hiç memnun değilim. İkinci yarı başında çok net bir gol pozisyonu verdik ama bundan sonra tüm ipleri elimize aldık. Doğru geçişlerle skoru da bulduk. Önemli bir maç ve deplasmandı. Kazandığımız için çok mutluyum" diye konuştu.

         DHA-Spor Türkiye-Muğla BODRUM, (DHA)

        2023-01-16 10:24:59

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa