Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cavit AKGÜN/MUĞLA, (DHA)MUĞLA'nın Ula ilçesinde, taş duvar ustası Muhammet Ateş (49), yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Vücudunda yara ve darp izine rastlanmayan Ateş'in cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

        Olay, saat 11.00 sıralarında Ula'nın Çıtlık Mahallesi'nde meydana geldi. Muhammet Ateş'ten haber alamayan yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine Ateş'in evine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Eve jandarma eşliğinde giren sağlık ekipleri hareketsiz şekilde bulunan Muhammet Ateş'in hayatını kaybettiğini belirledi.

        Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından vücudunda yara ve darp izine rastlanmayan Muhammet Ateş'in cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Muğla / Ula Cavit AKGÜN

        2022-11-28 19:27:15

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa