Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİR EVİ SU BASTI

        Bodrum´da akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. İçmeler mevkisinde alt yapı çalışmalarından dolayı taş ve moloz parçaları yola saçıldı ve trafik kısmen kapandı. Kapanan yol belediye ekiplerinin çalışması sonrası yeniden trafiğe açıldı. Çarşı Mahallesi´nde ise bir evi su bastı. İtfaiye ekipleri evdeki suyun tahliyesi için çalışma başlattı. Evde büyük çapta hasar meydana geldi.

        BELEDİYE BAŞKANI BÖLGEDE İNCELEME YAPTI

        Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras olumsuzlukların yaşandığı bölgede incelemeler yaparak çalışmaları yerinde takip etti. Başkan Aras, "Yapılan uyarıların üzerine biz ekipler olarak sahadayız. Bir saat içerisinde hızlı ve yoğun bir yağış aldı. Bölgelerden aldığımız raporlara göre, Mümtaz Ataman Caddesi´nde yapılan alt yapı çalışmalarının sonucu su taşkınları oldu. Herhangi bir şekilde evlere ve dükkanlara su girmedi bu sevindirici ancak kazılan yerlerde moloz birikintileri oldu. Şu anda bu bölgede trafiği açmaya çalışıyoruz. Yarımadanın hiçbir bölgesinde şu an da hiçbir trafik sıkıntısı yaşanmıyor. Umurça´da, Kızılağaç, Yalıçiftlik ve Mumcular bölgesinde elektrik kesintileri oldu. AYDEM ekipleri hızlı bir şekilde müdahale etti ve enerjiyi tekrar verdiler. Bütün ekiplerimiz şu anda sahada gerekli müdahaleleri yapıyor. En büyük sorun altyapı çalışmalarının olduğu yerlerde, vatandaşlarımız yarın sabahtan itibaren yapılacak müdahalelerle mağduriyetten kurtulmuş olacaklar" dedi. (DHA)Fırat AKAY/BODRUM (Muğla), (DHA)-DHA-Genel Türkiye-Muğla / Bodrum Fırat AKAY

        2022-11-21 21:01:46

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa