Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fırat AKAY/BODRUM (Muğla), (DHA)MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde restoranda küfürlü konuşan Ö.A., yan masada oturan ve kendisini uyaran A.K. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.K.'nın telefonla haber verdiği oğlu Ö.K., restorana gelerek tabancayla Ö.A.'yı ayağından yaraladı. 

        Olay, saat 20.00 sıralarında Yalıkavak Mahallesi Çökertme Caddesi'ndeki bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre, restoranda oturan Ö.A.'nın, küfürlü konuşması üzerine yan masada oturan A.K. sözlü olarak müdahale edince tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar küfürleşmeye başladı. Bunun üzerine A.K., telefonla oğlu Ö.K.'yı aradı. Kısa sürede restorana gelen Ö.K., müşterilerin korku dolu bakışları arasında 8 kez ateş etti. Ö.A., arbede sırasında yüzünden ve kurşunların isabet etmesiyle ayağından yaralanırken, baba ile oğlu lüks bir araçla bölgeden uzaklaştı.

        Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan Ö.A., sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Olay Yeri İnceleme ekipleri bölgede çalışma yaptı. Polis kaçan şüphelileri yakalamak için soruşturma başlattı.

        Öte yandan, kavga anı bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde kavga eden tarafların birbirlerine küfür ve hakaret ettiği görüldü. (DHA) DHA-Güvenlik Türkiye-Muğla / Bodrum Fırat AKAY

        2022-11-19 01:12:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa