Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fırat AKAY/BODRUM (Muğla), (DHA)MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, sahte içkiden zehirlendiği şüphesiyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Hasan Rıfat Tumanbay (58) toprağa verildi. Birlikte içki içtiği arkadaşı Ahmet Barut B.'nin (65) tedavisi ise sürüyor.

        Eskiçeşme Mahallesi'nde oturan evli ve 1 çocuk babası Hasan Rıfat Tumanbay ile arkadaşı Ahmet Barut B., 15 Kasım günü akşam saatlerinde iddiaya göre, sahte içki içti. Tumanbay'ın sabah fenalaştığını fark eden ailesi, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Zehirlenme şüphesiyle özel hastaneye kaldırılan Tumanbay, hayatını kaybetti. Tumanbay'ın kesin ölüm nedeni ise otopsi sonrası belli olacak. Ahmet Barut B.'nin ise evinde fenalaştığı belirtildi. Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Ahmet Batur B.'nin sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        TOPRAĞA VERİLDİ

        Muğla Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemleri tamamlanan Tumanbay'ın cenazesini ailesi teslim aldı. Tumanbay için Bitez Adliye Camisi'nde ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene, Tumanbay'ın ailesi, yakınları, arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Tumanbay Bitez Mezarlığı'nda toprağa verildi. (DHA) DHA-Genel Türkiye-Muğla / Bodrum Fırat AKAY

        2022-11-18 18:33:35

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa