Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cavit AKGÜN/MUĞLA, (DHA)MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, 3 evden 381 bin lira değerinde para, ziynet eşyası ve tekne motoru çalan 3 şüpheli, kamera görüntülerinden tespit edilip, yakalandı.

        Marmaris'te, 3 evden 36 bin lira, 3 altın yüzük, 45 bin lira değerinde tekne motoru ile 300 bin lira değerinde ziynet eşyası çalındı. Ev sahiplerinin şikayeti üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin Kani Yorulmaz (26), Harun Durmaz (23) ve Barış Kaçar (25) olduğunu belirledi. 3 şüpheli, adreslerine düzenlenen operasyonla çaldıkları eşyalarla birlikte yakalandı.

        Gözaltına alınan 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Bu arada, hırsızlık olayları, evlerde bulunan güvenlik kameralarına yansıdı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Muğla / Marmaris Cavit AKGÜN

        2022-11-09 14:04:52

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa