Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fırat AKAY / BODRUM, (DHA) - Tarihinde ilk kez yer aldığı Spor Toto 1'inci Lig'de sergilediği müthiş performansla direkt Süper Lig hattında yer alan Bodrumspor, Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü Tur'daki Altınordu maçına odaklandı. Ligdeki rakiplerinden Altınordu'ya çarşamba günü kupa randevusunda konuk olacak yeşil-beyazlılarda takımda daha az süre alan futbolculara forma şansı vereceğini söyleyen teknik direktör İsmet Taşdemir, "Sadece bu zamana kadar bizimle az süre alan arkadaşlarımızın daha fazla süre almasını istiyoruz. Maçı önemsiyoruz, bizim için önemli bir maç. Bizim önceliğimiz önce iyi futbol, bize yakışan futbol onunla beraber de tur gelirse çok güzel olur" dedi.

        "Bizim için her maç çok önemli" diyen Taşdemir, "Biz yedek ve as diye ayırmıyoruz. Bu zamana kadar az süre alan arkadaşlarımızın da kalitelerine inandığımız için zaten bugün burada bizimle beraberler ama her maçta 11 kişi oynuyor ve 20 kişiyi kadroya alabiliyoruz. 5 değişiklik yapabiliyoruz, arkadaşlarımızın büyük bir bölümü bazen hak etmelerine rağmen oynayamadılar. Önümüzde böyle bir fırsat var. Hem kupada tur atlamak hem de arkadaşlarımızın maç eksiklerini gidermek, bu ikisini bir arada yapmak istiyoruz. İnşallah ikisini de bir arada yapıp turlayıp gelebiliriz" diye konuştu.

        GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        İdmandan detay

        İsmet Taşdemir röp.

        Genel ve detay görüntü

        DHA-Spor Türkiye-Muğla / Bodrum Fırat AKAY / BODRUM, (DHA)

        2022-11-07 14:47:00

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa