Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa SON DAKİKA PAYLAŞIM! İşte terör cephaneliği! MSB son görüntüleri paylaştı

        Barış Pınarı Harekatı'na ABD ile varılan mutabakat çerçevesinde 120 saatlik ara verilirken bölgedeki PKK/YPG terörü de gözler önüne serilmeye devam ediyor.

        Habertük, terörden arındırılan Rasulayn'daki arama tarama faaliyetlerini yerinde izlerken ele geçirilen kilometrelerce uzunluktaki bir tüneli görüntüledi. Habertürk'ten Fevzi Çakır ve Çetiner Çetin, 17 kilometrelik tünelin bulunduğu yerden canlı yayınla son durumu aktardı.

        Çetiner Çetin, Rasulayn kent merkezinden izlenimlerini Haberturk.com'a anlattı.

        RASULAYN KENT MERKEZİ

        Habertürk'ten Çetiner Çetin ve Fevzi Çakır, Rasulayn kent merkezine giderek de son durumu yerinden aktardı. Kent merkezinde sessizlik gözlenirken terör örgütünün sözde bayrakları ve elebaşı Abdullah Öcalan'ın posteri dikkat çekti.

        TERÖR CEPHANELİĞİ

        Suriye'nin kuzeyindeki Rasulayn'da YPG/PKK'ya ait büyük miktarda silah ve mühimmatın bulunduğu cephanelik ele geçirildi.

        Milli Savunma Bakanlığının Twitter adresinden yapılan bilgilendirmede, Suriye'nin Rasulayn ilçesinde devam eden arama-tarama faaliyetleri sırasında terör örgütü YPG/PKK'ya ait büyük miktarda silah ve mühimmatın bulunduğu cephaneliğin ele geçirildiği belirtildi.

        Bakanlık tarafından paylaşılan görüntüde, cephanelikte kamuflaj, hücum yeleği, askeri malzemelerin yanı sıra ağır makineli silahlara ait mühimmat kasaları bulunduğu görülüyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa