Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) yönetimi, MTOSB’yi ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. MTOSB Başkanı Sabri Tekli, Mersin’de birçok başarılı iş kadınının büyük işlere imza attıklarını belirterek, “Genç girişimci kadınlarımızın daha fazla desteklenmesi gerekiyor” dedi.

        Mersin’de iş kadınlarının üyesi olduğu GİŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı Mürvet Beydağı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesini (MTOSB) ziyaret ederek, Başkan Sabri Tekli ile bir araya geldiler. Ziyarete, GİŞKAD Başkanı Mürvet Beydağı, MTOSB Başkanı Sabri Tekli, MTOSB Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Haddat, MTOSB Bölge Müdürü Halil Yılmaz ve GİŞKAD Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

        Ziyaretin ilk durağı Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi oldu. Burada yapılan çalışmalar hakkında Sabri Tekli’den bilgi alan heyet, daha sonra Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek Okul Müdürü Esma Kök’ten öğrencilerin aldığı eğitim ve okulun işleyişiyle ilgili bilgiler aldılar.

        GİŞKAD olarak amaçlarının kadınların ekonomiye daha fazla katkı sağlaması olduğunu belirten Başkan Beydağı, “2006 yılında kurulduk. Amacımız iş kadınlarına mentorluk yapmak. Hedefimiz, kadınlarımızın ekonomiye daha fazla katkı sağlaması ve toplum içerisinde, iş alanlarında daha aktif kadın profili oluşturmak. Bu konuda verdiğiniz desteklerden dolayı GİŞKAD ailesi adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi

        Kadın girişimcilerin daha fazla desteklenmesi gerektiğini söyleyen MTOSB Başkanı Tekli ise “Mersin’de birçok başarılı iş kadını büyük işlere imza atıyor. Genç girişimci kadınlarımızın da daha fazla desteklenmesi gerekiyor. Kadınların azimli ve kararlı duruşu hepimizi mutlu ediyor. Umut ediyoruz ki, kadın sanayicilerimizin ve girişimcilerimizin sayısı gün geçtikçe artar. Biz onların her zaman destekçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa