Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Tenis Federasyonu Mezitli Hafta Sonu Senyör Tenis Turnuvası sona erdi. Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ve Mezitli Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği 4 gün süren turnuvaya 9 farklı kategoriden 60 tenisçi katıldı.

        Mezitli Belediyesi ile Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Mezitli Hafta Sonu Senyör Tenis Turnuvası gerçekleştirdi. Aratos Spor Tesislerinde düzenlenen turnuvada, derece giren sporcular ödüllerini aldı.

        “Bu tür turnuvalar seviyemizi ölçmede önemli oluyor”

        Adana, Gaziantep ve Hatay'dan katılımların olduğuna dikkat çeken Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İlkim Tahinci, “Kulüp olarak Mezitli Belediyemizin desteğiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediyemizin bize sunduğu sonsuz imkanları doğru kanalize ederek ilçemizi ve ülkemizi uluslararası platformlarda temsil edecek sporcular yetiştirmek istiyoruz. Bu konuda tesisleşmeyi tamamladık. Her yaştan farklı branşlarda kurslarımız devam ediyor. Çalışmalarımızdaki başarılarımızı da bu tür turnuvalarla ölçme şansımız oluyor. Başkanımız Neşet Tarhan başta olmak üzere destek veren herkese ve katılan tüm sporcularımıza teşekkür ederim” dedi.

        “Mezitli, önemli turnuvaları yapabilecek bir seviyeye geldi”

        Mezitli Belediye Başkanı Tarhan da Mezitli’ye Aratos Spor Tesisleri gibi çok önemli spor tesisleri kazandırdıklarını dile getirdiği açıklamasında, "Mezitli artık çok önemli turnuvaları yapabilecek bir seviyeye geldi. Bugün olduğu gibi artık farklı şehirlerden sporcular gelerek, Mezitli’deki turnuvalara katılıyorlar. Çok büyük turnuvalar artık tesislerimizde başarıyla gerçekleştiriliyor. Sporcularımız uluslararası ve ulusal yarışmalarda Mezitlimizi başarıyla temsil ederek önemli dereceler alıyorlar. Milli takıma sporcular gönderiyoruz. İnanıyorum ki, kısa sürede Mezitli Belediye Spor Kulübümüzün çalışmaları ile çok daha büyük başarılara imza atacağız. Her alanda sporcular bizleri gururlandıracaklardır" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa