Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Mezitli Belediyesinin iş birliğiyle Tece Mahallesi ile Viranşehir Mahallesi sahil şeridi arasında kapsamlı bir çevre temizliği çalışması yapıldı.

        Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri ile Mezitli Belediyesinin temizlik ekiplerinden oluşan toplam 50 kadın ve erkek personel, Mezitli ilçesinin Tece ve Viranşehir mahalleleri arasında yer alan sahil bandında kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, ellerinde tırmık ve süpürgeyle sahili birikmiş kompozit atık, izmarit, cam şişe, tek kullanımlık plastik ürünler gibi çeşitli atıklardan arındırdı. Tatil sezonunun açılmasıyla birlikte yazlıkçıların da yoğun olarak kullandığı Tece sahili, belediyelerin koordineli çalışmasıyla temizlendi.

        Sahildeki yürüyüş yolları da süpürge araçlarıyla yıkanarak dezenfekte edildi. Büyükşehir Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Mezitli sahil bandında yer alan yürüyüş yollarında hem bakımsız kalmış alanları onardı hem de yürüyüş yolu olmayan bölgelere parke taşı döşedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa