Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Valisi Ali İhsan Su, beraberinde Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ile birlikte, denetleme noktasını ziyaret ederek sürücülere çeşitli hediyeler verdi, bayramlarını kutladı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince, Kurban Bayramı dolayısıyla kentin farklı noktalarında trafik denetimi yapıldı. Bu kapsamda Vali Ali İhsan Su da beraberinde Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ile birlikte, Toroslar ilçesindeki denetleme noktasını ziyaret etti. Vali Su, burada açılan stantı ziyaret ederek, hem emniyet mensuplarıyla hem de vatandaşlarla bayramlaştı. Denetleme noktasında durdurulan araç sürücüleriyle sohbet eden Vali Su, vatandaşlara trafik uyarılarının yer aldığı broşür verirken, çocuklara da çikolata, boyama kitabı ve kırmızı düdük hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa