Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Mersin’in Erdemli Belediyesi, ‘Sanat Günleri’ projesi kapsamında, Aslanlı Mahallesinde pandemi kurallarına uygun olarak yaz sineması etkinliği gerçekleştirildi.

        Erdemli Belediyesi Sanat Günleri, hız kesmeden devam ediyor. Erdemli Belediyesi, korona virüs salgını sonrasında geçilen kontrollü sosyal hayat döneminde gerçekleştirdiği sanat faaliyetleri kapsamında ‘7. Koğuştaki Mucize’ filmi ile Aslanlı Mahallesinde vatandaşları yaz sinemasıyla buluşturdu.

        Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı açıklamada, Erdemli’nin sahip olduğu tarihi, doğal ve kültürel güzelliklere dikkat çekerek, milli ve manevi değerleri yaşatabilmek adına her kesimden vatandaşın yararlanabileceği sosyal yaşam alanları oluşturduklarının altını çizdi. Her yıl yaz aylarında mahallelerde gerçekleştirilen gösterimlerin, bu yıl pandemi kuralları çerçevesinde yapıldığını vurgulayan Tollu, gösterimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa