Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Büyükşehir Belediyesi, ibadethaneleri Kurban Bayramına hazırlıyor. İbadethanelerde başlayan detaylı temizlik çalışmaları kapsamında, halılar yıkanırken, dezenfeksiyon çalışmaları yapılıyor. Temizliğin yapıldığı makinalar her kullanımdan sonra dezenfekte ediliyor.

        Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle hız verdiği hizmet çalışmalarına bayram temizliğini de ekledi. Mersin genelindeki ibadethanelerde yıl boyunca rutin temizlik çalışmaları yürüten Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla detaylı temizlik çalışmalarına başladı. Kent genelinde bulunan kilise, cami ve cemevleri, Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından bayram temizliğine tabi tutuluyor.

        Halılar yıkanıyor, toz alınıyor

        Belediye ekiplerinin sabah erken saatlerde başladığı ve akşam saatlerine kadar süren temizlik çalışmalarında ibadethanelerin halıları yıkanıyor, tozları alınıyor. Ayrıca ibadethanelerin dış temizlikleri de gerçekleştiriliyor.

        Temizliğin ardından ekipler detaylı dezenfeksiyon çalışması da gerçekleştiriyor. Temizliği gerçekleştiren personel kişisel hijyenine ve maske kullanımına özen gösteriyor. Temizlik için kullanılan makineler ise her temizlik sonrası dezenfekte ediliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa