Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Ünlü sanatçı Cihan Ünal, Mersin’de jüri başkanlığını yaptığı sınava verilen arada söylediği ‘My Way’ şarkısıyla herkesi etkiledi.

        Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosuna alınacak 22 kişi için seçmeler devam ediyor. 24 Temmuz’a kadar devam edecek sınavda jüri koltuğunda başta Cihan Ünal ve Tomris Çetinel olmak üzere usta isimler yer alıyor. Şehir Tiyatrosuna sahne önü ve gerisinde çalışacak oyuncu ve teknik personel alımı için gerçekleştirilen sınavın jüri başkanlığını Cihan Ünal yapıyor. Jüri üyeleri, yurdun dört bir yanında eğitim görmüş deneyimli 341 sanatçının performansları hakkında uzun saatler süren değerlendirmeler yapıyor.

        Cihan Ünal’ın “My Way” molası

        Uzun saatler boyunca sanatçıların performanslarını değerlendiren jüri üyeleri, verdikleri sınav arasında Cihan Ünal’dan keyifli bir ricada bulundu. Bunun üzerine Frank Sinatra’nın “My Way” şarkısını seslendiren Cihan Ünal, yoğun tempoya güçlü sesiyle ara verdi. Unutulmaz şarkıya hem sanatın ustaları hem de Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun oyuncuları eşlik etti.

        Sınav 24 Temmuz’a kadar sürecek

        10 tiyatro oyuncusu ve 12 teknik personel alımı için 24 Temmuz’a kadar devam edecek sınavda jüri koltuğunda usta isimler yer alıyor. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunda görev alabilmek için sınava katılan adaylar, aralarında Cihan Ünal, Tomris Çetinel, Özlem Ersönmez, Mehmet Yılmaz, Galip Erdal, Mehmet Yaşayan, Prof. Dr. Semih Çelenk, Prof. Dr. Sema Göktaş gibi usta isimlerin olduğu jürinin karşısında performanslarını sergiliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa