Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'da telefonla aradıkları bir şahsı, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak 'Hesabınız FETÖ'nün eline geçti' yalanı ile 22 bin 600 euro dolandırdıkları belirlenen 3 şüpheli Mersin'de yakalandı.

        İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde ikamet eden bir kişi, güvenlik güçlerine başvurarak, telefonda kendini savcı ve polis olarak tanıtan 3 şüpheli tarafından, 'Banka hesabında bulunan paralarının FETÖ terör örgütünce ele geçirildiği, bu paraların terör örgütüne aktarıldığı, eğer hesabında bulunan paralar kendilerine teslim edilmezse soruşturma geçireceği' söylenerek 22 bin 600 euro dolandırıldığını bildirdi.

        Şikayet üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, şüphelilerin Mersin'e doğru hareket halinde olduklarını belirleyen jandarma ekipleri, Silifke ilçesi girişinde önlem aldı. Zanlıları ilçe girişinde bir araç içerisinde yakalayan ekipler, araçta ve şüphelilerin üzerlerinde yaptıkları aramada, suça konu olan 22 bin 400 euro ve 490 TL para ile 2 adet cep telefonu ele geçirdi.

        İşlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen 3 zanlı tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa