Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Soner AYDIN/MERSİN, (DHA)MERSİN´de bir kişi, telefonda kendisini savcı ve polis olarak tanıtan 3 şüpheli tarafından 'hesabınız FETO'nün eline geçti' yalanıyla 22 bin 600 euro dolandırıldı. Polisin takibiyle yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.

        Konya´nın Cihanbeyli ilçesinde yaşayan ismi açıklanmayan bir vatandaşın, telefonda kendisini FETO yalanıyla savcı ve polis olarak tanıtan 3 şüpheli tarafından dolandırdığı ihbarını alan jandarma ekipleri harekete geçti. Mağdur vatandaşın bankada bulunan 22 bin 600 euro parasını dolandıran şüpheli şahısların kullandığı aracı tespit eden ekipler Silifke ilçesinde kontrol noktaları kurdu. Yapılan kontroller sonucunda araç, içerisindeki 3 şüpheli şahıs ile birlikte Atakent Mahallesi'nde durduruldu. Araçta ve şahısların üzerinde yapılan aramada mağdur şahıstan alınan 22 bin 400 Euro ve 490 TL para ile dolandırıcılık olayında kullanılan 2 cep telefonu ele geçirildi. Şüpheliler jandarma tarafından gözaltına alındı.

        Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Mersin / Silifke Soner AYDIN

        2020-07-12 10:36:57

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa