Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Mersin’in Erdemli Belediyesi, kontrollü normalleşme sürecinde, ‘kahve sohbetleri’ ile terapi hizmeti sunuyor. Online olarak gerçekleştirilen kahve sohbetlerinde, dileyen kadınlar psikologlardan randevu alarak terapiye katılabiliyor.

        Erdemli Belediyesi, Kadın Danışma Merkezindeki psikologlar ile kadınlara destek oluyor. Kahve sohbetleri ile ücretsiz terapi hizmeti verilirken, online platformda gerçekleştirilen seanslarda kadınlar, hem sohbet ediyor hem de doğru nefes alma teknikleri ve stabilizasyon çalışmalarına katılıyor.

        Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Projemiz, toplumu oluşturan en küçük birimin 'aile kurumu' olduğunu bilerek, sağlıklı aile ilişkileri ve gelecek nesillerin yetiştirilmesinde önemli rol oynamaktadır. Amacımız ise sağlıklı temeller atmak için ailenin temel direği kadınlarımıza destek olabilmek. Kadın Danışma Merkezimizde psikologlarımız, ailelerimizin huzuru için randevu sistemi ile ücretsiz olarak bu hizmeti vermekte. Kadınlarımızın her türlü sorununda yanında olacak ve çözümü için birlikte hareket etmeye devam edeceğiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa