Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Mersin’in Erdemli Belediyesi ekipleri, asfalt çalışmaları kapsamında Akdeniz Mahallesinde sıcak asfalt döktü. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Erdemli’nin her bölgesinde çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

        Erdemli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 0 rakımdan 2 bin 500 rakımına kadar her noktada çalışmalar devem ediyor. Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde sıcak asfalt çalışmalarını hızlandırdı.

        İlçenin her noktasında, özellikle kış aylarında yaşanan olumsuz hava şartları ile çiftçilerin kullanımda zorlandığı alanlarda yürütülen yol yapım, bakım ve onarım faaliyetleri çerçevesinde ekipler, Akdeniz Mahallesinde sıcak asfalt çalışması yaptı.

        Belediye Başkanı Tollu, Erdemli’nin her köşesinde ekiplerin mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştığını vurgulayarak, “Erdemli’nin her noktasında çalışmalarımız devam ediyor. 2014 yılında çıkan yasa ile nüfusumuzdaki artışa ve coğrafyamızdaki genişlemeye rağmen her mahallemize hizmet götürdük. Bunda hiç şüphesiz ki, gece gündüz demeden çalışan arkadaşlarımızın emeği büyüktür. Belediyecilik ekip işidir. Biz de ilçemizdeki her noktada mühendislerimiz, mimarlarımız ile hazırladığımız projelerle hizmet etme gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa