Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Soner AYDIN/MERSİN, (DHA)MERSİN'in Silifke ilçesindeki kamp alanında, park halinde bulunan araçtan camını kırarak değerli eşyaları çalan şüpheli, jandarma tarafından yakalandı. Daha önceden de 10 ayrı hırsızlık suçundan kaydı bulunan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

        Atakent Mahallesi'ndeki kamp alanında, park halinde bulunan bir aracın sol arka camı kırılarak, 3 cüzdan, 450 lira, 9 kredi kartı, 1 cep telefonu, 1 güneş gözlüğü ve 15 fişek bulunan şarjör çalındı. Araç sahibinin ihbarı üzerine Atakent Jandarma Karakol Komutanlığı ile Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri harekete geçti. Güvenlik kamerası görüntülerinden, hırsızlık olayını gerçekleştiren kişinin kullandığı otomobilin, 10 ayrı 'hırsızlık' suçundan kaydı bulunan şüpheliye ait olduğu belirlendi.

        Adı açıklanmayan şüpheli, otomobiliyle seyir halindeyken yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli hırsızlığı kardeşi ve 2 kuzeniyle birlikte gerçekleştirdiğini itiraf etti. Şüpheli, sorgusunda, Erdemli ilçesindeki bir otomobili de kendilerinin soyduğunu söyledi

        Şüpheliyle birlikte ele geçirilen çalıntı malzemeler, sahibine teslim edildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Jandarma, hırsızlık olayına karışan 3 şüpheliyi arıyor. DHA-Güvenlik Türkiye-Mersin / Silifke Soner AYDIN

        2020-07-01 16:01:55

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa