Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersinlilere daha kaliteli hizmet vermek amacıyla personeline Kalite Yönetim Sistemi konusunda eğitim verdi. Mersin için yapılan çalışmalarda hizmet kalitesinin arttırılması amacı ile başlatılan eğitimler 3 gün sürdü.

        Mersin Büyükşehir Belediyesi, personel eğitimlerine devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi personelinin yetkinliklerini ve performanslarını artırmak amacı ile başlatılan eğitim kapsamında, personele 3 gün süren Kalite Yönetim Sistemi Farkındalık Eğitimi verildi. Eğitim kapsamında, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 39001 Yol Trafik Güvenliği Yönetim Sistemi hakkında bilgiler verildi.

        Yönetim sistemleri ve iç tetkik konusunda kalite düzenlemelerinin yer aldığı ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi hakkında eğitim verilirken, eğitimlere katılan personele çevre sağlığının korunması amacıyla ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve yol ve trafik güvenliği kapsamında ISO 39001 Yol Trafik Güvenliği Yönetim Sistemi konularında bilgiler aktarıldı. Düzenlenen eğitim programına bin personel katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa