Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin kent merkezinin yanı sıra 13 ilçe ve ilçelere bağlı mahallelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor.

        Bu kapsamında Çamlıyayla ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Tuna, burada da yoğun ilgi ve sevgiyle karşılandı. Çamlıyayla güzergahı öncesinde Tarsus ilçesine bağlı Beylice Mahallesi'ni ziyaret eden Tuna, daha sonra Çamlıyayla ilçesine bağlı Sarıkoyak, Sarıkavak, Atdağı, Çakırlı, Sebil mahalleleri ve Ergene mevkinde vatandaşlarla kucaklaştı, hizmette 15 yıllık çalışmalarını ve tecrübelerini anlattı. “Dünden bugüne vatandaşlarımızın içindeyiz” diyen Tuna, halkın yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen ve üreten bir belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarına vurguladı.

        Tuna, "Biz belediyeciliği biliyoruz. Siyasette her zaman dik ve diri durduk. Hiçbir zaman benliğimizi bozmadan, kendimizden ödün vermeden bugünlere geldik. Kibri asla kendimize şiar edinmedik. Yaptığımız hizmetlerle Toroslarımızın adını dünyaya duyurduk. Neyi, nasıl, nereden, kimden fayda almak suretiyle ortaklaşa ve uzlaşma içerisinde proje üreten bir vizyonumuz var. Milletimizin derdini biliyoruz. Makamlarda bulunduk ama millet ortalaması hayatımızı da asla değiştirmedik. Dünden bugüne vatandaşlarımızın içindeyiz. Bugün çıktığımız bu kutlu yolda hakikatten baktık ki, vatandaşlarımızla çok zaman geçirmişiz. Herkese bir katkımız olmuş. Hep yapıcı olduk. Uzlaşmacı kimliğimizle her yapıdan destek görüyoruz. Bunun sonucunda da ne kadar iyi ve güzel işler yaptığımızın şuanda daha iyi farkına varıyoruz Allah’a şükürler olsun ki. Vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve inançla İnşallah 31 Mart 2019’da bize yetki verildiğinde Çamlıyayla’dan Anamur’a kadar Mersinimize en iyi hizmeti sunacağız inşallah” dedi.

        Ziyaretlerinde, esnafı gezerek taleplerini de dinleyen ve hayırlı işler temennisinde bulunan Tuna, daha sonra MHP Çamlıyayla İlçe Teşkilatını ve Çamlıyayla Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa