Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği (MIP) çalışanları, '2. Bölgesel Hayırseverlik Etkinliği' kapsamında, hasta ve dezavantajlı çocuklar için 163 bin TL bağış topladı.

        Türkiye'nin en büyük limanlarından olan Mersin Limanı, sorumlu şirket anlayışıyla yeni sosyal projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Birçok sosyal projeye destek veren ve şirketlerin bulundukları çevrede üstlenmek zorunda oldukları rolün önemine inanan PSA, Avrupa, Akdeniz ve Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan limanlarında eş zamanlı olarak '2. Bölgesel Hayırseverlik Etkinliği' düzenledi.

        Mersin Limanı çalışanları da proje kapsamında bingo çekilişi, kitap kampanyası, konserler, yiyecekiçecek satışları, kermesler, halay şenliği gibi çeşitli ekinlikler yaparak, 81 bin 500 TL bağış topladı. Toplanan bağış miktarı kadar MIP yönetiminin de katkı sağlamasıyla toplam rakam 163 bin TL’ye ulaştı. Toplanan yardımların hasta ve dezavantajlı çocuklar ile gençlerin ihtiyaçları için kullanılacağı bildirildi.

        Akfen Holding ve PSA International ortaklığında kurulan Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş., 11 Mayıs 2007 tarihinde T.C.D.D. Mersin Liman İşletmesini 36 yıl süreyle devralmıştı. Mersin Limanı, Ortadoğu ve Karadeniz ile olan aktarma ve hinterlant bağlantılarıyla, Akdeniz Bölgesi'ndeki ana konteyner limanlarından biri durumunda.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa