Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdemli Belediyesi tarafından Tömük Mahallesi'ne yaptırılan kır düğün salonu tamamlanarak, kullanıma hazır hale geldi.

        Erdemli’nin tamamında hızlı bir dönüşüm hamlesi başlattıklarını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 'her beldeye düğün salonu' hedefiyle yola çıktıklarını belirterek, 4 bin 200 metre kare alan üzerine kurulu kır düğün salonunun hizmete girdiğini kaydetti. Tollu, vatandaşın ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak çok amaçlı şekilde dizayn edilen düğün salonunun sadece Tömük Mahallesi’nde değil, Erdemli’nin bütün mahallelerinde uygulandığını ve uygulanmaya devam edeceğini söyledi.

        Tömük’e verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini anlatan Tollu, "Beldelerden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerimizdeki problemlerden bir tanesi de teknik alt yapıya haiz düğün salonları ve kapalı pazar yerlerinin olmayışıydı. Bu yıl içerisinde beldelerimizde çok amaçlı kapalı pazaryerleri ve modern düğün salonları hizmete girdi. Erdemlili vatandaşlarımıza yaraşır düğün salonlarının dizayn edilmesiyle vatandaşlarımız bu önemli günlerinde kaliteli hizmetle buluşacaklar. Erdemli ve mahalleye dönüşen tüm beldelerimiz her alanda en iyi hizmeti almayı hak ediyor, biz de bunun için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa