Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Basketbol takımının 7 sporcusu, üniversite sınavında Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünü kazandı.

        Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, sadece sporda değil, eğitimde de başarılı olduklarının altını çizerek, Toroslar’ı ve Mersin’i başarıyla temsil eden ve bunun sonucunda da üniversite hayallerini gerçekleştiren sporcuları tebrik etti. Tuna, "Sporcularımızın üniversite başarısı kulübümüzdeki diğer sporcularımıza da yansıyor. Kadın Basketbol takımımız da başarılarıyla bizleri her zaman gururlandırmıştır" dedi.

        Sporcularının üniversiteyi kazanarak kendilerini gururlandırdıklarını kaydeden Tuna, sporcuların sportif başarısından ziyade eğitim hayatlarında aldıkları başarıların önemini vurgulayarak, "Toroslar Belediyesi olarak ilçemizde sporun her branşında ve alt yapı anlamında tesisler kazandırmanın yanı sıra bu tesislerde çocuklarımızı ve gençlerimizi istedikleri branşlarla tanıştırarak, eğitim ve sporun eşgüdüm içerisinde sürdürülmesini amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa