Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin'in Bozyazı ilçe Kaymakamı Hayatı Taşdan, ilçede bulunan güvenlik görevlileriyle bayramlaştı. Taşdan ayrıca uygulama noktasına giderek durdurulan araçlarda bulunan vatandaşların da bayramını kutlayarak, şeker ikram etti.

        İlk olarak İl Jandarma Komutanlığı'na giden Taşdan, komutanlık önünde İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Aykut Cengiz tarafından karşılandı. Burada bulunan askeri personel, er ve erbaşlarla tek tek tokalaşan Taşdan, bayramlarını kutladı.

        Jandarmadaki bayramlaşmanın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geçen Taşdan'ı burada Anamur Emniyet Müdürü, Bozyazı Müdür Vekili Mehmet Güngör karşıladı. Taşdan, görevli polislerle bayramlaşarak, görevlerinde başarılar diledi. Bayramlaşmanın ardından Müdür Güngör ile D400 karayolu üzerindeki uygulama noktasına geçen Taşdan, durdurulan araçlarda bulunan vatandaşların bayramını kutlayarak, çikolata ikram etti.

        Kurban Bayramı'nın Türkiye'ye, milletimize ve dünyaya huzur, barış ve refah getirmesi dileğinde bulunan Taşdan, bayramların, mutlulukların, acı ve kederlerin paylaşıldığı günler olduğunu vurguladı. Taşdan, "Bayramlar birlik, beraberlik, dostluk zamanlarıdır. Muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, fakir fukaranın yanında olunduğu, sevinç, neşe ve kardeşlik duygularının dalga dalga yayıldığı müstesna günlerdir. Bu vesile ile tüm kamu kurum ve kuruluşlarındaki personel ve ailelerinin, ayrıca vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa