Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve emniyet teşkilatının, bölücü terör örgütüyle mücadelesi sırasında yaşamlarını yitirip toprağa düşen şehitlerin ailelerini evlerinde ziyaret etti. Kurban Bayramı nedeniyle bu ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Pamuk, ailelere Türk bayrağı hediye etti.

        Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sarak ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Abdullah Kalaycıoğlu'nun da eşlik ettiği programda Başkan Pamuk, ilk olarak 2007 yılında Siirt’te çıkan çatışmada şehit olan 2 kız çocuğu babası Jandarma Astsubay Üstçavuş Mustafa Kömürcü’nün eşi Serap Kömürcü’yü ziyaret etti. Ardından 2016 yılında Şırnak Silopi’de roketli saldırıda şehit düşen Polis Memuru Fırat Palamut’un annesi Hülya Açıkbaş ve 1992 yılında Erzurum Palandöken’de şehit olan Jandarma Er Hüseyin Çelik’in annesi Sakine Çelik’i evlerinde ziyaret eden Pamuk, şehit aileleriyle sohbet etti. Şehit aileleri de kendilerine karşı duyarlılığı ve ziyareti nedeniyle Başkan Pamuk’a teşekkür ettiler ve duygulandıklarını dile getirdiler.

        “Şehit aileleri bize emanet”

        Pamuk, şehit ailelerinin hem halini hatırını sormak hem de yaklaşan Kurban Bayramlarını kutlamak için ziyaret ettiklerini ifade ederek, “Şehitlerimiz, gözlerini kırpmadan bir an olsun çekinmeden üstün bir cesaretle bu topraklar için vatanımız için milletimizin birliği, beraberliği ve geleceği için canlarını feda ettiler. Bu fedakârlıklarını asla unutamayız. Askerimizi, polisimizi, öğretmenimizi, vatandaşımızı şehit ederek ülkemizde kaos ve gerilim oluşturmak isteyen hain terör örgütleri ve şer odakları bilsinler ki, asla başarılı olamayacaklardır. Bu vatan için toprağa düşen aziz şehitlerimizin değerli aileleri, onların bizlere bıraktığı en kutsal emanetlerdir. Şehit ailelerimizi her fırsatta ziyaret ediyor, onları yalnız bırakmıyoruz. Çünkü şehit ailelerimizin gönlümüzdeki yerleri apayrıdır" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa