Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin, 'Yaylalarda, Köylerde KültürSanat Her Yerde' sloganıyla başlattığı ve Mersin’in en ücra köşelerindeki vatandaşları sanatla buluşturduğu 'Köy Seyirlik' oyunu Gülnar'da sahnelendi.

        Mersin’in merkeze en uzak mahallesini bile tiyatroyla buluşturmak adına yola çıkan Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ekibi, köy seyirlik oyununun turnelerine Gülnar’da başladı. 7’den 70’e herkesin ilgi ile izlediği köy seyirlik oyunu çocuklar tarafından da beğeniyle izlendi.

        Turne tarihleri

        Gülnar’da perde diyen tiyatro ekibi 2021 Temmuz tarihlerinde Bozyazı ilçesinin Dereköy Mahallesi ve Bozağacı Yaylası, 22 Temmuz Aydıncık İlçesinin Duruhan mahallesi, 24 Temmuz Akdeniz ilçesi Parmakkurdu mahallesinde, 2527 Temmuz tarihleri arasında Tarsus’ta Keşli, Taşçalı, ve Böğrüeğri’de sahne alacak. Ekip, 2829 Temmuz’da Çamlıyayla Darıpınarı ve Sarıkavak Mahalleleri, 31 Temmuz5 Ağustos tarihleri arası Toroslar ilçesi Kızılkaya, Kavaklıpınar, Höyük Alanı Yaylası, Yavca, Karboğazı ve Yüksekoluk mahalleleri, 79 Ağustos arası Gülnar Zeyne, Çukurasma ve Yarmasu mahallelerinde vatandaşlarla buluşacak. Turne 1012 Ağustos tarihleri arası Mut Çukurbağ, Çömelek ve Karacoğlan mahalleleri, 14 ve 15 Ağustos’ta Erdemli ilçesi Yağda ve Sorgun mahallelerinde devam edip, 1617 Ağustos tarihlerinde de Silifke ilçesi Sarıaydın ve Ören mahallesi ile son bulacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa