Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin merkez ve ilçelerine yapılacak olan TOKİ konutları ile ilgili müjde vererek, Mezitli'de yapılacak olan TOKİ konutları için 23 Temmuz'da ihaleye çıkılacağını duyurdu.

        Mersin’de kentsel dönüşüm, emekliler ve dar gelirliler için TOKİ konutları inşa edilmesi süreci hızla sürüyor. Özellikle emeklilerin dört gözle beklediği müjdeli haberi Bakan Elvan verdi. Verdikleri sözlerin arkasında olduklarını kaydeden Elvan, "Vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak için çalışıyoruz. 23 Temmuz'da konut yapımı için ihaleye çıkıyoruz inşallah” dedi.

        Akdeniz ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalardan dolayı da TOKİ'nin ilk etapta Çay Mahallesi Ataş arazisine 966 konut, 1 okul, 1 cami ve 1 ticaret merkezi inşa edeceği bildirildi.

        Ayrıca, Mut'ta 200 konut, Gülnar'da ise 205 konut için ihaleye çıkılacağı belirtildi. Aydıncık’ta imar çalışmalarının sürdüğü, Tarsus’ta ise kurum görüşlerinin alındığı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa