Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Toroslar EDAŞ'ın, Mersin’de kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2018 yılının Nisan ayında bakım ve onarım çalışmaları ile yatırımlarına devam ettiği bildirildi.

        Kurumdan yapılan açıklamaya göre, Toroslar EDAŞ, Mersin’de sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor. Daha aydınlık bir kent için Akdeniz, Erdemli, Toroslar, Mezitli, Yenişehir, Tarsus, Çamlıyayla, Gülnar, Aydıncık, Silifke, Anamur, Bozyazı ve Mut’ta 2 bin 959 armatürün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, yine aynı ilçelerde 128 kilometrelik hattın bakımını yaptı. Kentte 63 pano ile 13 trafo da elden geçirilirken, 58 dağıtım merkezinin bakımı tamamlandı.

        Toroslar EDAŞ, Nisan 2018’de yeni yatırımlara da hız verdi. Mersin’de 136.5 kilometrelik yeni kablo döşeyen Toroslar Edaş ekipleri, 428 yeni aydınlatma armatürünün montajını da gerçekleştirdi. Ayrıca yeni 11 elektrik panosu ve 20 trafo merkezi montajı da tamamlandı.

        Toroslar EDAŞ’ın Mersin’deki bakım ve yatırım çalışmaları devam edeceği açıklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa