Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Merkür gerilemesinde acele karar vermeyin! Haftalık burç yorumları!
        • 1

          Merhaba sevgili Habertürk okurları… Havaların yavaş yavaş kışa dönmesiyle beraber enerjimizde azalmalar var… Biraz daha iç sesimize döndüğümüz, kendimizi keşfettiğimiz ve sorgulamalar yaşadığımız yeni haftanın en önemli gezegen hareketi ise şüphesiz Merkür gerilemesi olacak… 14 Ekim Çarşamba günü Akrep burcunda bir Merkür retrosu başladı. 3 Kasım’a kadar devam edecek gerileme döneminde ağzımızdan çıkan sözlere çok dikkat etmemizde fayda var. Ayrıca 16 Ekimde Terazi burcunda Yeniay gerçekleşti. Yeniay’da ise üzerini örttüğünüz, kapadığınız meseleler gün yüzüne çıkabilir. Peki Merkür retrosu ve Yeniay burçları nasıl etkileyecek? İşte 12-18 Ekim haftalık burç yorumlarınız…

        • 2

          KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Yatırımlarla meşgul olacağınız ve para ile ilgili meselelere odaklanacağınız bir haftadasınız sevgili Koç burçları... Yeni haftanın önemli gökyüzü olayı ise 14 Ekim'de başlayan Merkür gerilemesi... Gerileme döneminde beklenmedik harcamalar meydana gelebilir. Para ile ilgili kayıplar yaşanabilir. Bu nedenle riskli yatırımlardan kaçınmalı, yeni girişimlere ara vermelisiniz. Teknolojik aletlerinize de dikkat etmelisiniz. Sert etkiler barındıran Yeniay’da ise beklenmedik stresli durumlarla başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

        • 3

          BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Nispeten daha enerjik hissettiğiniz bir haftadan sonra biraz kendinizi yorgun hissedebilirsiniz sevgili Boğa burçları… Kariyerde yaşanılan haksızlıklar, emeğinizin karşılığını görememeniz bu aralar daha çok sizi rahatsız ediyor… Haftanın önemli gezegen hareketi olan Merkür retrosu ise geçmişe özlem duymanıza sebep olabilir. Geçmişte yaşadığınız ilişkiler pişmanlık duygusunu artırıyor. Ancak kesinlikle eskiyi düşünmemeli ve davranışlarınızdan pişmanlık duymamalısınız. 16 Ekim’deki Yeniay’da iletişim trafiğiniz artabilir. Fakat siz kendi kabuğunuza çekilmek isteyeceksiniz. İnsanları kırmamak için kendinizden ödün vermeyin…

        • 4

          İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Zor geçen bir haftadan sonra haftaya daha iyi başlıyorsunuz sevgili İkizler burçları… Ancak hafta ortalarına doğru Merkür retrosunun başladığını unutmamalısınız. Esip gürleyen Akrep burcunda gerçekleşecek retro zamanı, bir anda sesinizi yükseltebilirsiniz. Olması gerekenten fazla tepkiler verip karşınızdakini şaşırtabilirsiniz. Hem özel hayatınızda hem iş yaşamınızda daha sakin ve tutarlı hareket etmenizde fayda var. 16 Ekim Cuma günü meydana gelen Yeniay’da hislerinizle hareket edip cesaret gerektiren adımlar atabilirsiniz.

        • 5

          YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Her şeyi gerektiğinden fazla kafalarına takma eğilimi olan Yengeç burçları, yeni haftada sık sık anılara dalıp gidebilir. Özellikle Merkür retrosunun başlamasıyla, bazı kişilere takılma olasılığınız bulunuyor. Ancak geçmişe sünger çekmenizde ve hiçbir hareketinizden dolayı pişman olmamanızda fayda var. Çünkü elinizden geleni yaptınız ve zaten çok düşünüp son çare olarak istemediğiniz kişileri hayatınızdan çıkardınız. 16 Ekim’de meydana gelen Yeniay zamanı evde vakit geçirmek isteyebilir, partnetinizle ya da ailenizle miskinlik yapabilirsiniz.

        • 6

          ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Sevgili Aslan burçları, yeni hafta itibariyle aile ve ev konularında zorlayıcı durumlar meydana gelebilir. 14 Ekim’de başlayıp 3 Kasım’a kadar sürecek Merkür retrosunda stresli durumlar meydana gelebilir. Ailenize karşı sesinizi yükseltebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir ya da eskiden hayatınızda yer etmiş birinden haber alabilirsiniz. Ani gelişebilecek olaylara karşı planlı ve sakin hareket etmelisiniz. 16 Ekim’deki Yeniay’da ise görünmez kazalara karşı dikkat…

        • 7

          BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Finansal konularda aktif olduğunuz, gelirlerinizin arttığı bir haftadasınız sevgili Başak burçları… Ancak bir yandan da bu hafta Merkür gerilemesi başladı ve yeni oluşumlardan, finansal adımlardan 3 Kasım’a kadar uzak durmanız gerekiyor… Sağlam adım atma isteğinizin artacağı bu dönemde her konuya şüpheyle yaklaşabilirsiniz. Bu dönemde yeni işlere girip stres yaşamak yerine yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız. 16 Ekim’deki Yeniay’da beklenmedik yerlerden iş teklifleri alabilirsiniz.

        • 8

          TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Sevgili Terazi burçları, yeni haftada 14 Ekim günü başlayan Merkür retrosu, en çok harcamalarda etkiliyor sizleri… Gerileme döneminde giderlerinizde artış yaşayabilir ya da gereksiz harcamalarda bulunabilirsiniz. Veya hiç beklenmedik bir harcamada bulunabilirsiniz. Ayrıca kararsızlık ve negatif düşünceler nedeniyle yolunuzu bulmakta zorlanabilirsiniz. Bu düşüncelerin geliş geçici olduğunu unutmayın!

        • 9

          AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

          14 Ekim’de burcunuzda gerilemeye başlayan Merkür ile üzerinizde bir gerginlik ve enerji düşüklüğü hissedebilirsiniz sevgili Akrep burçları… Ayrıca ağzınızdan çıkacak cümlelerle dargınlıklar meydana gelebilir. 3 Kasım’a kadar devam edecek bu süreçte olumsuz fikirleri kafanızdan atmaya odaklanmalısınız. Aşk ve ilişkilerde gerilemenin etkisiyle partnerinizin olumsuz taraflarını daha çok görmeye başlayacaksınız. Ancak sakın ani kararlar almayın, daha sonra pişmanlık duyabilirsiniz. 16 Ekim’de meydana gelen Yeniay’da dedikodular, gizli bilgiler gün yüzüne çıkabilir.

        • 10

          YAY VE YÜKSELEN YAY BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Belki fark etmediğiniz, belki görmek istemediğiniz gerçeklerin önünüze düşeceği bir haftadasınız sevgili Yay burçları. Özellikle de 14 Ekim’de başlayan Merkür retrosunda sizden gizlenen gerçekler açığa çıkıyor… ‘İyi ki öğrenmişim’ diyebileceğiniz bilgiler kulağınıza ilişebilir. Ayrıca çok iyi tanıdığınızı düşündüğünüz kişilerin gerçek yüzünü görmeniz de olası... 16 Ekim Yeniay’ı en çok ilişkileri etkiliyor. Var olan ya da geçmişte yaşadığınız birlikteliklere ikinci şans verebilirsiniz.

        • 11

          OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Sevgili Oğlak burçları… Bu hafta başlayacak Merkür retrosu sizleri geçmişe götürüyor… Eskiden çok yakın olduğunuz arkadaşlarınıza, birlikteliklerinize özlem duyabilir, belki de onlarla iletişime geçebilirsiniz. Sosyal çevrenize eski insanları dahil etmeniz sizi mutlu edecek. 16 Ekim’deki Yeniay’da yarım kalan işleriniz sonuçlanıyor… Ayrıca ciddi beraberlikler bir dönüm noktasına giriyor. Bu dönemde evlilik kararı da alabilir, ilişkinizi bitirmek isteyebilirsiniz. Ancak Merkür retrosu devam ederken çok aceleci kararlar vermemenizde fayda var.

        • 12

          KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Bu hafta başlayan Merkür retrosu, yarım kalan işlerinizi tamamlamanıza olanak sağlayacak sevgili Kova burçları… Bir süredir yoğunluktan devam ettiremediğiniz işlere, eğitimlere başlayabilirsiniz. Fakat yeni oluşumlar için retro sonrasını yani 3 Kasım’ı beklemelisiniz. Gerilemede teknolojik eşyalara, bankacılık işlemlerine, evde görünmez kazalara ekstra dikkat etmelisiniz. 16 Ekim’deki Yeniay’da ise keyifli zaman geçirebilir, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, belki ufak seyahatlere çıkabilirsiniz.

        • 13

          BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

          Odak noktasını sık sık kaybedebilen Balık burçlarını Merkür retrosu bu alanlarda etkiliyor… Dalgınlıklar, kararsızlıklar ve kafa karışıklığı hayatınızı güçleştirebilir sevgili Balıklar… Ayrıca dalgınlık görünmez kazaları da beraberinde getirebilir… Her şeyi iki kez kontrol etmeniz gereken bu dönemde harcamalarda da kontrol elden gidebilir. 16 Ekim’deki Yeniay’da kariyerde ya da finansta riskli işlere girmek isteyebilirsiniz. Fakat bir yandan Merkür gerilemesi devam ederken dikkatli olmakta fayda var.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa