Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika! Meral Akşener'den seçim sonrası açıklama: Aynı ruh ve özveriyle çalışmaya devam

        İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, İstanbul Üsküdar Beylerbeyi’nde bulunan Hacı Sabancı Anadolu Lisesi’nde, 2119 numaralı sandıkta oy kullandı. Daha sonra Ankara’ya giderek parti genel merkezinde seçim sonuçlarını takip eden Akşener, saat 23.15 sıralarında Twitter’dan açıklama yaparak vatandaşlara sandık başlarından ayrılmama çağrısı yaptı.

        ‘ISLAK İMZA BEKLEYİN'

        Akşener, “Görevli ve müşahit kardeşlerim, sandıklarımızdan ayrılmıyoruz! AA’nın manipülatif sonuçlarından bağımsız, sandıklara son ana kadar sahip çıkıyoruz! Islak imzalı ve mühürlü nüshaları alana kadar sandık başında bekliyoruz!” dedi.

        REKLAM

        İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’dan da benzer bir açıklama geldi: “Anadolu Ajansı, büyük bir manüpilasyon yapıyor. Bunu önlemenin yolu; sandık görevlilerimizin görev yerlerini terk etmeden ıslak imzalı tutanakları sisteme girmeleri ve sonuçların seçim kurullarına taşınmasına refakat etmeleridir. Tüm il ve ilçe yöneticilerimiz teyakkuzda olsun.”

        Gecenin ilerleyen saatlerinde bir mesaj daha paylaşan Akşener, “Sandıklara tüm engel ve zorluklara rağmen sahip çıkan tüm görevli ve müşahitlerimize yürekten teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Şimdi sıra oy sayımını güvence altına almada. Aynı ruh ve özveriyle çalışmaya devam, güneşin doğması yakın! Allah yar ve yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı. Akşener, AA’nın verilerine göre cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 7.4 oy aldı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa