Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Melbourne Victory: 2 - Adelaide United: 0 (Maç sonucu) - Futbol Haberleri

        Melbourne Victory maça şu 11'le başladı: Lawrence Thomas, Storm Roux, Corey Brown, Georg Niedermeier, Thomas Deng, Keisuke Honda, Leigh Broxham, Eleftherios Antonis, Carl Valeri, Kosta Barbarouses, Ola Toivonen

        Adelaide United ekibinin ilk 11'inde şu isimler yer aldı: Paul Izzo, Michael Marrone, Scott Galloway, Ryan Strain, Michael Jakobsen, Jordan Elsey, Vince Lia, Isaias, Craig Goodwin, Ben Halloran, Apostolos Stamatelopoulos

        Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İlk 45 dakikada Adelaide United futbolcusu Ben Halloran sarı kart gördü. 62. dakikada Kosta Barbarouses ile Melbourne Victory tabelayı 1-0 olarak değiştirdi.

        81'de Melbourne Victory oyuncusu Ola Toivonen tabelanın 2-0 olarak değişmesini sağladı.

        İkinci yarıda Adelaide United oyuncusu Vince Lia ile Melbourne Victory oyuncuları James Troisi, Kosta Barbarouses, Josh Hope sarı kartla cezalandırıldı.

        Maçın ilk yarısında Melbourne Victory ekibinde Georg Niedermeier oyundan çıktı, James Troisi yerine girdi Maçın 2. yarısında Melbourne Victory ekibinde James Troisi ve Kosta Barbarouses oyundan çıktı, Josh Hope ve Rahmat Akbari yerine girdi, Adelaide United takımında ise Carlo Armiento ve Nathan Konstandopoulos girerken Apostolos Stamatelopoulos ve Vince Lia çıktı. Mücadele 2-0 bitti.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa